2019. július 21., vasárnap

Életünk szimbólumai - Szimbólumaink élete


Kedves Mentálosok!

Íme a várva várt részletek az Mentálhigiénés Őszindító Konferenciával kapcsolatban. 
Kérünk benneteket, hogy alaposan olvassátok el a hírlevelet, mert lesz pár meglepetés, illetve változás az előző évekhez képest.
Bár új helyszínen leszünk, garantáljuk, hogy a hangulat a régi lesz. 

7. Őszindító konferencia témája: „Életünk szimbólumai, szimbólumaink élete”

Dátum: 2019. szeptember 13.-15. (3 nap, 2 éjszaka)

Helyszín: SDG Családi Hotel és Konferencia Központ

 

Pontos cím:  8624 Balatonszárszó, Csárda utca 41.

 

Jelentkezés: a mellékelt űrlap kitöltésével augusztus 15.-ig (visszaigazoló emaileket szeptember 1-ig fogunk küldeni nektek emailben).


 

Jelentkezés feltételei:

Kérünk, hogy csak akkor jelentkezz, ha vállalod, hogy:

  • a program elejétől a végéig jelen tudsz lenni
  • ha nem okoz számodra gondot, hogy kétágyas elhelyezéssel tudjuk a szállásod megoldani (igény esetén háromágyas szobákba is tudtok menni).
  • amennyiben kevesebb mint 1 héttel a konferencia előtt (tehát szept. 5. után) visszamondod a részvételedet, a teljes részvételi díjat át kell utalnod a szállodának. (Hiszen a szálloda tartja és foglalja nekünk a helyet előlegutalás nélkül.)


Bejelentkezés

Pénteken: 16:00-tól tudtok regisztrálni, bejelentkezni és szobakulcsot átvenni a Főépületben (hamarabb nem, mert az előző nagyobb létszámú társaság miatt a szobák takarítását hamarabb nem tudják megoldani). Kérjük, ha hamarabb is érkeznél, várd meg türelmesen a 16:00-órát.
A bejelentkezést nálunk kezdjétek szintén a Főépületben, a szobakulcs átvételnél az SDG már csak egy aláírást fog kérni tőletek.

Kijelentkezés

Vasárnap 9:00-ig. Reggeli után és a műhelymunka kezdete előtt adjátok le a kulcsot. (Nem lesz semmilyen kijelentkezési procedura!) :-)
A bőröndöknek az SDG biztosít külön termet.
A szálloda kérése: szobakulcsleadás előtt az ágyneműt húzzátok le!  


Fizetés
  • Előlegfizetés nincs.
  • Részvételed a jelentkezési űrlap kitöltésével és a visszaigazoló emailünkkel válik véglegessé.
  • Kétféleképpen tudsz majd fizetni a HELYSZÍNEN: készpénz vagy SZÉP kártyával. (Ezt a jelentkezés során előre jelezd!) Ennek a gyorsabb be és kijelentkezés az oka. 
  • Kérjük, hogy a pontos összeget kiszámolva hozd magaddal, és a regisztráció során NÁLUNK fizesd be. Mi ezt egy összegben átadjuk a szállodának.
  • SZÉP Kártyás fizetés esetén egyénileg az SDG-nél tudsz majd fizetni.

Szobák

Szobánként két kulcs áll majd a rendelkezésetekre, függetlenül attól, hogy ketten vagy hárman vagytok-e a szobákban.
A pontos szobabeosztást regisztráció során nálunk érdeklődjétek majd meg!
FONTOS! Törölköző nem jár a szobákhoz! Ezt hozzatok magatokkal!
A szállodában nincs szobahitel, így a büfés fogyasztásodat mindig a fogyasztás után tudod rendezni (készpénzzel/bankkártyával/szép kártyával). Ezzel el tudjuk kerülni, hogy kijelentkezéskor legyen még tartoznivalód a szálloda felé, így a kijelentkezés nagyon gyorsan fog menni! :-) A kávé állítólag nagyon finom, legyen mindig nálad a pénztárcád! 

Parkolás

Ingyenes. A fakerítés elé is parkolhattok az utcára, de teljesen be is lehet állni kocsival a szálloda épülete mögé is a belső parkolókba.

A termekről
A Csárda nevű helységben lesznek a műhelymunkák, majd ezt keressétek.
Ha mégis változás lenne termek tekintetében, kérünk benneteket, hogy a padlószőnyeggel rendelkező termekben ne egyetek, igyatok. (a Csárdában nincs padlószőnyeg.)

Étkezés:
Étkezések időpontja:
reggeli        08:00-09:00
ebéd           13:00-14:00
vacsora       18:00-19:00
Az étteremben az asztalokra ki lesz téve a Mentál Klub felirat - ezeknél az asztaloknál tudunk enni, mert lesznek mások is rajtunk kívül.
Menü:
A menü változásának jogát az SDG fent tartja.

Péntek
Szombat
Vasárnap
reggeli
-       
Felvágott, sajt, joghurt, zöldség, kenyér, müzli, gabonapehely
Felvágott, főtt tojás, joghurt, zöldség, kenyér
müzli, gabonapehely

ebéd
-       
Fokhagymakrémleves pirított magvakkal,
aszalt szilvás, barnamártásos sertéskaraj, burgonyakrokett
Tárkonyos sertésraguleves
, rántott csirkemell filé, rizi-bizi, savanyúság, muffin

vacsora
brassói aprópecsenye, savanyúság
csirkepaprikás nokedlivel
-       

A napi háromszori étkezést a szállás díja tartalmazza

Ha speciális étrendre van szükséged (pl. inzulinrezisztens vagy gluténmentes stb..), kérlek ezt az űrlapon jelezd. Ebben az esetben te ugyanezt a menüt fogod enni, mint a többiek, némi változtatással, amit majd névre szólóan vehetsz át étkezéskor.

Az élelmiszerallergiás étkezés felár nélküli (gluténmentes, laktóz-, tojás-, cukormentes)
A speciális étrend (vegán és paleó étrend) felára: +3.000.-Ft/nap
A reggelihez teát szolgálnak fel, a többi étkezésnél vizet biztosítanak. Ha valami extra habos kávéra vágysz, vagy nagyon erős fekete teára, akkor a büfében megvásárolhatod.
Büfé nyitva tartása: 08:00-21:00

A konferencián való TELJES részvétel díja: 16.800.-Ft/fő/2 éj
Az ár a reggelit, (a sima vagy valamilyen élelmiszerallergiás) ebédet, vacsorát tartalmazza és a két/háromágyas szobákban történő szállás díját, valamint az IFA-t is 2 éjszakára!
Sikerült egy nagyon kedvező ajánlatot kapnunk az SDG-től, mivel a Károli Gáspár Református Egyetemmel összeköttetésben állnak. Egy dologban tér el  többi, korábbi szállásoktól; abban hogy az étkezések terén előre meghatározott menüsorral várnak (melyek nagyon finomak). Ez biztosítja azt is, hogy ilyen kedvező az ajánlatuk.

Az SDG-ben szépen felújított szobák, termek várnak bennünket, azonban az építkezésnek még nincs vége. A főépület tetőszerkezeti javítása jelenleg is zajlik. Mi másik épületben leszünk, de így is előfordulhat némi zaj, amiért kérjük a szíves megértéseteket. Cserébe jövőre egy gyönyörűen felújított épület vár mindenkit!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

SZABAD KIKÖTŐ - 2023. őszindító Mentál Konferencia

  SZABAD KIKÖTŐ. TÚLÉLÉS. MEGKÜZDÉS. BIZTONSÁG. ŐSZINDÍTÓ MENTÁLKONFERENCIA   Kedves Mentálosok! Szeretettel várunk Titeket a 2023. évi őszi...