2019. május 1., szerda

Mentál Klub - Esetmegbeszélés

Kedves Mentálosok!
Reméljük mindenkinek sikerült kipihenni a húsvéti tojás keresés és/vagy tojás festés okozta fáradalmakat  Holnap, május 1.-én még pihenhetünk egy jó nagyot, ha esetleg valakiben ott lappangana még a tavaszi fáradtság. 
Aki viszont már kipihente magát és izgatottan kutat program után, íme a mi programajánlónk:
2019. május 17.-én (pénteken), 17:30 –kor várunk titeket szeretettel az - őszindító konferencia előtti – utolsó Mentál Klubra. A szokásos helyen a Bécsi úton találkozunk, mint mindig. 
Mivel többen közületek kliensekkel dolgoznak, akár a képzés, akár a hivatásuk miatt, így úgy gondoltuk egy újabb alkalmat szánnánk az ESETMEGBESZÉLÉS-re. Minden eset más, így úgy gondoljuk ez a „téma” sosem tud kimenni a divatból, de annál többet tudunk belőle tanulni.
Kérjük, gondold végig, hogy van-e bármilyen elakadásod, kérdésed a jelenlegi klienskapcsolatoddal kapcsolatban, s ennek alapján jelentkezz ESETHOZÓ vagy RÉSZTVEVŐ címszóval a mentalklub@mentalklub.hu email címen!
Sok szeretettel várunk mindenkit, akár van kliense, akár nincs.
Jeligénk: EGYÜTT GONDOLKOZNI JÓ!  (És együtt „dolgozni” is!)
Szeretettel: a Mentál Klub csapata


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

SZABAD KIKÖTŐ - 2023. őszindító Mentál Konferencia

  SZABAD KIKÖTŐ. TÚLÉLÉS. MEGKÜZDÉS. BIZTONSÁG. ŐSZINDÍTÓ MENTÁLKONFERENCIA   Kedves Mentálosok! Szeretettel várunk Titeket a 2023. évi őszi...