2022. június 11., szombat

KIVÁNCSIAK VAGYUNK A VÉLEMÉNYEDRE!

 Kedves Mentálosok!

 
Magunk is alig hisszük, hogy így elszaladt az idő, idén 10 éves lett a Mentál Klub!
 
Az elmúlt évtizedben számosan tagjai voltak hosszabb-rövidebb ideig a csapatnak: Gombai-Kamjén Kata, Gálócsy Dávid, Fónagy Judit, Rózsa Mónika, Német Borbála, Polus Enikő, Takács Nándor, Szekeres-Kamondi Zsuzsanna, Kelemenné Gergely Bernadett.
Az első nyolc évben Takács Péter navigálta, támogatta és mentorálta a csapatot és az együttgondolkodást.
Hálásak vagyunk mindenkinek, aki velünk volt, a közösen végigjárt útért, az együtt átélt élményekért, ötletelésekért,  a közös munkáért! 
💙

Mi - az aktuális csapat - pedig folytatjuk: Szendrei Edit, Józsa Edina, Karlócai Beatrix, Bodor  Zoltán, Nagy Bercel és persze Svéd Krisztina.

A kerek évforduló alkalmából - és hogy még alaposabban megismerhessük az aktuális igényeket, kéréseket, észrevételeket - Hozzád fordulunk, és arra kérünk, oszd meg velünk a véleményed, gondolataidat, érzéseidet a Mentál Klubbal kapcsolatban!

Összeállítottunk egy kérdőívet, és születésnapi ajándékként azt kérjük Tőled, hogy szánj pár nyugodt percet a kitöltésére! Válaszaidban lehetőleg legyél bőbeszédű és őszinte – tényleg kíváncsiak vagyunk Rád!  
💙

A kérdőív: https://forms.gle/kEsStKjejU7b3yc19

Minden egyes új észrevétel, szempont és gondolat segítségünkre lesz az eddigiek értékelésében és a továbbiak tervezésében is. 
  
KÖSZÖNJÜK! 
😍

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

SZABAD KIKÖTŐ - 2023. őszindító Mentál Konferencia

  SZABAD KIKÖTŐ. TÚLÉLÉS. MEGKÜZDÉS. BIZTONSÁG. ŐSZINDÍTÓ MENTÁLKONFERENCIA   Kedves Mentálosok! Szeretettel várunk Titeket a 2023. évi őszi...