2017. július 11., kedd

Online Mentálhigiénés Tanácsadás képzés

A Károli Gáspár Református Egyetem, a KRE Pszichológiai Intézet Pszichológiai Továbbképző Központ szakembereinek közreműködésével szakirányú továbbképzési szakot akkreditált Online Mentálhigiénés Tanácsadás Szakirányú Továbbképzési Szak néven.

A képzés akkreditációjával az volt a célunk, hogy megalapozott elméleti ismeretekkel és gyakorlati jártassággal rendelkező online mentálhigiénés tanácsadó szakemberek képzésével járuljunk hozzá a jelenleginél szakmailag megalapozottabb, színvonalasabb és hatékonyabb internetes tanácsadási szolgáltatási (szolgálat-) rendszer kifejlődéséhez. Célunk továbbá, hogy elősegítsük az online folytatott  tanácsadások mindezidáig hiányzó minőségbiztosítását, és az államilag elismert oklevéllel megalapozzuk a módszer szakmai legitimációját is.

A képzés 3 féléves, és államilag elismert, az alap - diplomát kiegészítő végzettséget ad az online tanácsadás területén.

A jelentkezéseket 2017. augusztus 20-ig várjuk!

http://www.kre.hu/btk/index.php/online-mentalhigienes-tanacsadas

 

SZABAD KIKÖTŐ - 2023. őszindító Mentál Konferencia

  SZABAD KIKÖTŐ. TÚLÉLÉS. MEGKÜZDÉS. BIZTONSÁG. ŐSZINDÍTÓ MENTÁLKONFERENCIA   Kedves Mentálosok! Szeretettel várunk Titeket a 2023. évi őszi...