2016. december 14., szerda

Sziasztok!


Mint tudjátok némi változásokat hoztunk létre a Mentál Klub életében.
1, www.mentalklub.hu oldalunk hamarosan megszűnik helyette a mentalklub.blogspot.com oldalon tudsz majd minket követni. Ha minden igaz, most is ezen az oldalon vagy. Ennek örülünk, mert ez azt jelenti, hogy idetaláltál. :-) Kicsit barátságosabbá és áttekinthetőbbé igyekszünk alakulni.
2, Mentál Klub facebook oldalunk helyett a Mentál Klub titkos csoportban tudod majd követni az eseményeket. Erre azért van szükség, hogy a Mentál Klub eseményei, hírei tényleg csak azok számára legyenek elérhetőek és láthatóak, akikre ez tényleg vonatkozik (a képzésben végzettek, valamint a képzésben résztvevők számára). Klubjaink és Konferenciáink külsősök számára továbbra sem nyitottak.


Ami nem változott, az az emailcímünk: mentalklub@mentalklub.hu
Innen továbbra is kaptok majd tőlünk hírleveleket, illetve a Mentál Klubra, konferenciára való jelentkezéseket is ide várjuk majd!


Elképzelhető, hogy a drive segítségével megosztunk majd veletek nagyobb mennyiségű képeket, főleg az előadások anyagaira, diavetítésekre gondolok. Node, mindent a maga idejében! :)
Kellemes nézelődést kívánunk Nektek!

Szeretettel: Betty, Enikő, Kriszti, Zsu és Nándi



SZABAD KIKÖTŐ - 2023. őszindító Mentál Konferencia

  SZABAD KIKÖTŐ. TÚLÉLÉS. MEGKÜZDÉS. BIZTONSÁG. ŐSZINDÍTÓ MENTÁLKONFERENCIA   Kedves Mentálosok! Szeretettel várunk Titeket a 2023. évi őszi...